Arrangementen

Zwartewaterland

We zijn nog druk bezig om de verschillende opties binnen Zwartewaterland te onderzoeken en te bundelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in Hasselt de Sporthal af te huren en via Kontento een hapje en drankje te krijgen (v.a. 10 personen). Maar ook kun je lekker gamen in het van Stolkspark en vervolgens lekker eten bij Kontento, geen probleem. Kontento is een professionele, flexibele en meedenkende partij in het organiseren van (kinder-) feestjes en bedrijfsfeesten.

Kontento arrangement

Tarief:

– Patat met saus naar keuze
– Snack (frikadel of kroket)
– Ranja (andere dranken mogelijk tegen meerprijs)

Voor slechts € 5,50 per kind
inclusief lasergun betaald u € 11,75 per kind (€ 6,25 per gun per dag)

Locatie: Sporthal De Prinsenhof of De Herderin (in overleg)


Zaalhuur Sporthal De Prinsenhof Hasselt.

Het is mogelijk om de sporthal af te huren. Dit is te regelen via Kontento. De zaal is bijvoorbeeld vrij op woensdagmiddag (m.u.v. de wintertraining F’jes Olympia) tot 16:30 uur… In vakanties iedere dag beschikbaar (in overleg) behalve met kerst en oud & nieuw.

Zaalhuur is vastgesteld door de gemeente en komt op € 20,00 per uur. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Kontento.


Omgeving

In Sint Jansklooster is het mogelijk om te battelen in een (eigen) bos. Daar is het ook mogelijk om te boeken met hapje en drankje. Zie voor meer info dit nieuwsbericht of klik op de afbeelding hieronder:

Arrangement Kamper Erve

 


Schietarrangement

Lasergamen is gaaf maar in combinatie met andere schietactiviteiten natuurlijk nog veel stoerder. We hebben een schietarrangement bestaande uit (bijvoorbeeld) Lasergamen, Shoot Out (Dodgebow), Pijl en Boog schieten, Blaaspijpschieten en Bugs schieten… En dag vol schietgeweld compleet met instructie en begeleiding. Dit arrangement is naar uw wensen aan te passen in bijvoorbeeld een ochtend en een middag programma en kan worden aangevuld met andere avontuurlijke activiteiten, catering en zelfs locatie. Vraag naar de vele mogelijkheden en ontvang een offerte op maat! Kijk ook eens bij de rubriek ‘Outdoor‘ om alvast in de stemming te komen.

Facebook reacties